DUYURULAR

Ortognatik Cerrahi ve Dijital Planlama Kursu

23-24 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul’da Bezmâlem Vakıf Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlediğimiz “Ortognatik Cerrahi ve Dijital Planlama Kursu”muzu gerçekleştirdik.

Cerrahi planlamanın her şeyden önce doğru kayıtların alınması ve dijital ortama aktarılması ile başladığını, bunun için doğal baş pozisyonunu saptamanın önemini ve ortodonti uzmanının ortognatik cerrahi planlamaya sunduğu katkıları anlatan ortodonti uzmanı sayın Dr. Banu Kılıç’ı dinlerken, katılımcı meslektaşlarımızın interaktif olarak vaka sunumları ve tartışmalarına katıldığı dolu dolu bir programı izlemiş olduk. Çene cerrahı sayın Doç.Dr. Nurettin Diker’den dijital planlama ile splint üretimi aşamalarını, sayın Prof.Dr.Nükhet Kütük’ten de çene eklemine ortognatik cerrahinin etkileri ve teşhisten tedaviye eklem problemlerini- tedavi yaklaşımlarını tüm detaylarıyla dinledik.

Kursumuza katılımlarıyla destek veren firmalarımıza katılım belgelerini ve güzel sunumları için hocalarımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik. Akşam yemeğimizde büyüleyici İstanbul manzarası eşliğinde meslektaşlarımızla sohbet etme imkanımız oldu. Bizlerle birlikte kursumuza katılan tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza teşekkürederiz.

 

IP Adresiniz (18.226.150.95) kayıt edilmiştir.